Youfone GSM abonnementen vergelijken

Prijs GSM-abonnementen van Youfone vergelijken? Ontdek hier de goedkoopste mobiele abonnementen van Youfone. Vergelijk hier alle abonnementen van Youfone.

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Youfone - 12GB5 € 10 € - Eerste 3 maanden200 min. bellen200 sms12GB dataInfo & Acties
Youfone - 20GB6 € 12 € - Eerste 3 maanden200 min. bellen200 sms20GB dataInfo & Acties
Youfone - 4GB7 €200 min. bellen200 sms4GB dataInfo & Acties
Youfone - 6GB9 €200 min. bellen200 sms6GB dataInfo & Acties
Youfone - 40GB9 € 18 € - Eerste 3 maanden200 min. bellen200 sms40GB dataInfo & Acties
Over Youfone

Youfone is in 2008 opgericht in Nederland. Van oorsprong zijn ze altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten die ze voor een scherpe prijs aanbieden. Begin 2021 zijn ze toegetreden tot de Belgische markt. In samenwerking met het Proximus netwerk zorgen ze ervoor dat u Snel, Stabiel en Slim verbonden bent.

Ze vinden het belangrijk dat hun klanten zicht thuis voelen bij Youfone. Daarom hebben ze een hoop leuke extraatjes in de MyYoufone klantomgeving. Bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma waarmee klanten met online shoppen Youcoins sparen. De gespaarde Youcoins kunnen worden gebruikt voor korting op de maandfactuur of extra data.

Mobiele data bij Youfone

Bij Youfone betaal je als particulier minimum €5/maand voor 12GB data. Als je meer data per maand wenst te verbruiken, dan dien je een ander abonnement te kiezen.

SMS en bellen bij Youfone

Bij Youfone betaal je als particulier minimum €5/maand om 200 minuten te bellen. Als je meer minuten per maand wenst te bellen, dan dien je een ander GSM-abonnement te kiezen. Hou er rekening mee dat er verschillende tarieven gelden om nationaal te bellen, in Europa of buiten Europa.

Youfone abonnement met GSM

Het is mogelijk om een GSM of smartphone aan te kopen mét abonnement. Het voordeel is dat geen dure aankoop dient te doen. Uiteraard betaal je de smartphone op termijn wel terug via de maandelijkse abonnementskosten. Bekijk steeds goed hoeveel een GSM met abonnement maandelijks kost. Op termijn kan dit duurder uitkomen.

Hoe Youfone klant worden?

Klanten kunnen online hun abonnement kiezen en bestellen. Je kan het volledig zelf samenstellen en kiezen voor nummerbehoud of een nieuw nummer.

Youfone abonnement opzeggen

Als klant van Youfone kan je jouw GSM-abonnement kostenloos opzeggen, misschien ben je niet tevreden, heb je te maken met een overlijden of verhuis je naar het buitenland. Je dient hiervoor Youfone te contacteren. Dit kan via de post, e-mail, website, post of app ( indien beschikbaar). Youfone mag geen kosten aanrekenen voor het opzeggen van een overeenkomst van onbepaalde duur of het vroegtijdig opzeggen van een contract van bepaalde duur na de zesde maand die volgt op de inwerkingtreding van de overeenkomst, of je nu particulier of een bedrijf bent.

Vrijblijvend advies

Wij raden aan om eerst een gratis vergelijking te laten maken door een telecom-adviseur. Je krijgt vrijblijvend telecom-advies zoals welk abonnement het meest geschikt is, welke Youfone-acties en promoties er momenteel geldig zijn, of er extra korting op een GSM-abonnement te verkrijgen is enz… Zo kies je steeds het juiste abonnement aan de beste prijs. Bovendien zorgt een adviseur voor een eenvoudige overstap naar Youfone.

Wil je weten of je niet te veel betaalt voor jouw mobiele telefonie? Via onze website kan je GSM-abonnementen vergelijken voor particulieren of GSM-abonnementen vergelijken voor bedrijven.