Onbeperkte mobiele data voor bedrijven

Op zoek naar een GSM-provider die onbeperkte mobiele data voor bedrijven aanbiedt? Onderstaande lijst geeft alle GSM-abonnementen weer met onbeperkt zakelijk mobiel internet voor GSM en smartphones.

GSM-abonnementen voor bedrijven en zelfstandigen

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataMeer info
Proximus International39 € 55 € Gedurende 12 maanden Onbeperkt bellenOnbeperkt smsOnbeperkte dataOfferte & Advies
Telenet - Kong Business Unlimited40.36 €Onbeperkt bellenOnbeperkt smsOnbeperkte dataOfferte & Advies
Orange Intense46.90 €Onbeperkt bellenOnbeperkt smsOnbeperkte dataOfferte & Advies
Orange Traveller61.80 €Onbeperkt bellenOnbeperkt smsOnbeperkte dataOfferte & Advies

Onbeperkt zakelijk surfen zonder datalimiet

Wie kies voor een zakelijk abonnement met onbeperkte mobiele data hoeft zich niks aan te trekken van het verbruik van data. Wie als werknemer, bedrijfsleider of zelfstandige onderweg is kan naar hartenlust ongelimiteerd surfen en ongelimiteerd websites bezoeken.

Onbeperkt videobellen zonder datalimiet

Ben je onderweg of in een vergaderzaal / werkruimte zonder WIFI en moet je veel online vergaderen, dan heb je een GSM-abonnement met veel data nodig. Gebruik probleemloos Microsoft Teams, Google Meet, Zoom… zonder verlies van beeldkwaliteit of audiokwaliteit.

Onbeperkt muziek luisteren tijdens het werk

Dankzij onbeperkte data luister je ongelimiteerd naar jouw favoriete radiozender op het werk of in de bedrijfswagen. Online radio luisteren op jouw GSM kan zowel thuis als onderweg. Maar ook onbeperkt muziek streamen van een muziekstreamingdienst zoals Spotify, Deezer, Apple Music… is geen probleem. Je kan muziek downloaden zonder beperking, luisteren naar online podcasts, playlists maken enz…

Onbeperkt app’s downloaden voor bedrijven

Download jouw favoriete zakelijke app’s zonder beperking, denk maar aan zakelijk Slack, Asana, Whatsapp business, een online boekhooudpakket, ERP software… Hoe groot de app ook is, jouw mobiel abonnement met mobiele data kan het gerust aan. Je hoeft je niks meer aan te trekken van het verbruik mobiele data op jouw smartphone. Ook de communicatie tussen de app en het mobiel netwerk moet snel gaan.

Het beste GSM-abonnement met onbeperkte data

Om het beste zakelijk abonnement met onbeperkte mobiele data te kopen, dien je een aantal criteria in het oog te houden. Ten eerste weegt de maandelijkse kost die je betaalt om ongelimiteerd online te kunnen surfen het meest door. In België zijn er niet zo heel veel GSM-operatoren die postpaid abonnementen aanbieden voor particulieren met onbeperkte data, dus de keuze naar prijszetting is niet zo heel moeilijk te achterhalen. Je kan in bovenstaande tabel de prijzen voor mobiele data voor bedrijven vergelijken.

Ten tweede speelt de kwaliteit van het mobiel netwerk een grote rol. Realtime streaming om te videobellen, video’s te bekijken, app’s downloaden en gebruiken… het vraagt een zeer goede verbinding tussen jouw smartphone en het mobiel netwerk. Welk operator beschikt reeds over een 4G of 5G-netwerk? Hoeveel mbps per seconden kan je downloaden? Wat is de dekking van het netwerk in België? Allemaal vragen die meer duidelijkheid bieden over wie de beste mobiele data aanbiedt.

Ok, je hebt onbeperkt mobiele data, maar hoeveel belminuten en hoeveel Sms’jes kan je maandelijks sturen? Vergelijk ook het aantal inbegrepen belminuten en sms’en.

Ten slotte dien je goed na te gaan hoe lang de korting op mobiele data wordt aangeboden. Als nieuwe zakelijke klant geniet je soms de eerste maand of eerste 3 maanden van een verlaagd maandelijks tarief, maar wat is de maandelijkse kost na de promotie?