Telenet GSM abonnementen vergelijken

Prijs GSM-abonnementen van Telenet vergelijken? Ontdek hier de goedkoopste mobiele abonnementen van Telenet. Vergelijk hier alle abonnementen van Telenet.

 

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Telenet Mobile€20.94 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms
3GB dataVoorstel
 

GSM-abonnementen voor bedrijven en zelfstandigen

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataMeer info
Telenet Business Mobile internationaal - One5 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms0GB dataVoorstel
Telenet Business Mobile internationaal - Start+10 €200 min. bellenOnbeperkt sms binnen België2GB dataVoorstel
Telenet King Business10.86 €200 min. bellenOnbeperkt sms1GB dataVoorstel
Telenet Business Mobile internationaal - Contact+20 €Onbeperkt bellen binnen BelgiëOnbeperkt sms binnen België10GB dataVoorstel
Telenet - King Business Supersize21.75 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms7.50GB dataVoorstel
Telenet Business Mobile Nationaal - Fast25 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms300GB data binnen BelgiëVoorstel
Telenet Kong Business32.64 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms15GB dataVoorstel
Telenet Business Mobile Nationaal - Superfast33 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms
300GB data binnen BelgiëVoorstel
Kong Business Unlimited38.08 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms
Onbeperkte dataVoorstel
Telenet Business Mobile Nationaal - Ultrafast40 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms300GB data binnen BelgiëVoorstel
Telenet - King Business International48.97 €
Onbeperkt bellenOnbeperkt sms20GB dataVoorstel
Telenet Business Mobile internationaal - World60 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms300GB data Binnen EUVoorstel
Telenet - Kong Business International65.30 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms20GB dataVoorstel
Over Telenet

Telenet is een Belgisch bedrijf die tal van diensten aanbiedt zoals vaste telefonie, mobiele telefonie, mobiel internet, digitale televisie, enz… Telenet beschikt over zijn eigen telecom netwerk in België.

Mobiele data bij Telenet

Bij Telenet betaal je als particulier minimum €20.94/maand voor 3GB data. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €5/maand voor 0GB data. Als je meer data per maand wenst te verbruiken, dan dien je een ander abonnement te kiezen.

SMS en bellen bij Telenet

Bij Telenet betaal je als particulier minimum €20.94/maand om onbeperkt te bellen. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €5/maand om onbeperkt te bellen. Als je meer minuten per maand wenst te bellen, dan dien je een ander GSM-abonnement te kiezen. Hou er rekening mee dat er verschillende tarieven gelden om nationaal te bellen, in Europa of buiten Europa.

Telenet abonnement met GSM

Het is mogelijk om een GSM of smartphone aan te kopen mét abonnement. Het voordeel is dat geen dure aankoop dient te doen. Uiteraard betaal je de smartphone op termijn wel terug via de maandelijkse abonnementskosten. Bekijk steeds goed hoeveel een GSM met abonnement maandelijks kost. Op termijn kan dit duurder uitkomen.

Hoe Telenet klant worden?

Je kan een Telenet-abonnement rechtsreeks afsluiten via de website van Telenet of door hen te contacteren. Maar dan dien je goed op voorhand te weten of het abonnement wel 100% geschikt is voor jouw telefonie-behoeften, zodoende je niet te veel per maand betaalt, zeker als er meerdere sim-kaarten benodigd zijn. Zo kan je in een gezin of onderneming meerdere soorten abonnementen nodig hebben.

Telenet abonnement opzeggen

Als klant van Telenet kan je jouw GSM-abonnement kostenloos opzeggen, misschien ben je niet tevreden, heb je te maken met een overlijden of verhuis je naar het buitenland. Je dient hiervoor Telenet te contacteren. Dit kan via de post, e-mail, website, post of app ( indien beschikbaar). Telenet mag geen kosten aanrekenen voor het opzeggen van een overeenkomst van onbepaalde duur of het vroegtijdig opzeggen van een contract van bepaalde duur na de zesde maand die volgt op de inwerkingtreding van de overeenkomst, of je nu particulier of een bedrijf bent?

Vrijblijvend advies

Wij raden aan om eerst een gratis vergelijking te laten maken door een telecom-adviseur. Je krijgt vrijblijvend telecom-advies zoals welk abonnement het meest geschikt is, welke Telenet-acties en promoties er momenteel geldig zijn, of er extra korting op een GSM-abonnement te verkrijgen is enz… Zo kies je steeds het juiste abonnement aan de beste prijs. Bovendien zorgt een adviseur voor een eenvoudige overstap naar Telenet.

Wil je weten of je niet te veel betaalt voor jouw mobiele telefonie? Via onze website kan je GSM-abonnementen vergelijken voor particulieren of GSM-abonnementen vergelijken voor bedrijven.