Telenet GSM abonnementen vergelijken

Prijs GSM-abonnementen van Telenet vergelijken? Ontdek hier de goedkoopste mobiele abonnementen van Telenet. Vergelijk hier alle abonnementen van Telenet.

 

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Telenet Mobile 5GB8 € gedurende 3 maanden - 16 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms
5GB dataVoorstel
Telenet Mobile 13GB10.47 € gedurende 3 maanden - 20.94 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms
13GB dataVoorstel
 

GSM-abonnementen voor bedrijven en zelfstandigen

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataMeer info
Telenet - Start+10 €200 min. bellenOnbeperkt sms
2GB dataOfferte & Advies
Telenet - Contact+20 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms10GB dataOfferte & Advies
Telenet - Fast25 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms
300GB - 10 MbpsOfferte & Advies
Telenet - Superfast33 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms300GB- 150 MbpsOfferte & Advies
Telenet - Kong Business Unlimited40.36 €Onbeperkt bellenOnbeperkt smsOnbeperkte dataOfferte & Advies
Telenet - King Business International51.90 €
Onbeperkt bellenOnbeperkt sms20GB dataOfferte & Advies
Telenet - Kong Business International69.21 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms20GB + 2GB dataOfferte & Advies
Over Telenet

Telenet is een Belgisch bedrijf die tal van diensten aanbiedt zoals vaste telefonie, mobiele telefonie, mobiel internet, digitale televisie, enz… Telenet beschikt over zijn eigen telecom netwerk in België.

Mobiele data bij Telenet

Bij Telenet betaal je als particulier minimum €8/maand voor 5GB data. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €10/maand voor 2GB data. Als je meer data per maand wenst te verbruiken, dan dien je een ander abonnement te kiezen.

SMS en bellen bij Telenet

Bij Telenet betaal je als particulier minimum €8/maand om onbeperkt te bellen. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €10/maand om 200 min. te bellen. Als je meer minuten per maand wenst te bellen, dan dien je een ander GSM-abonnement te kiezen. Hou er rekening mee dat er verschillende tarieven gelden om nationaal te bellen, in Europa of buiten Europa.

Telenet abonnement met GSM

Het is mogelijk om een GSM of smartphone aan te kopen mét abonnement. Het voordeel is dat geen dure aankoop dient te doen. Uiteraard betaal je de smartphone op termijn wel terug via de maandelijkse abonnementskosten. Bekijk steeds goed hoeveel een GSM met abonnement maandelijks kost. Op termijn kan dit duurder uitkomen.

Hoe Telenet klant worden?

Je kan een Telenet-abonnement rechtsreeks afsluiten via de website van Telenet of door hen te contacteren. Maar dan dien je goed op voorhand te weten of het abonnement wel 100% geschikt is voor jouw telefonie-behoeften, zodoende je niet te veel per maand betaalt, zeker als er meerdere sim-kaarten benodigd zijn. Zo kan je in een gezin of onderneming meerdere soorten abonnementen nodig hebben.

Telenet abonnement opzeggen

Als klant van Telenet kan je jouw GSM-abonnement kostenloos opzeggen, misschien ben je niet tevreden, heb je te maken met een overlijden of verhuis je naar het buitenland. Je dient hiervoor Telenet te contacteren. Dit kan via de post, e-mail, website, post of app ( indien beschikbaar). Telenet mag geen kosten aanrekenen voor het opzeggen van een overeenkomst van onbepaalde duur of het vroegtijdig opzeggen van een contract van bepaalde duur na de zesde maand die volgt op de inwerkingtreding van de overeenkomst, of je nu particulier of een bedrijf bent?

Vrijblijvend advies

Wij raden aan om eerst een gratis vergelijking te laten maken door een telecom-adviseur. Je krijgt vrijblijvend telecom-advies zoals welk abonnement het meest geschikt is, welke Telenet-acties en promoties er momenteel geldig zijn, of er extra korting op een GSM-abonnement te verkrijgen is enz… Zo kies je steeds het juiste abonnement aan de beste prijs. Bovendien zorgt een adviseur voor een eenvoudige overstap naar Telenet.

Wil je weten of je niet te veel betaalt voor jouw mobiele telefonie? Via onze website kan je GSM-abonnementen vergelijken voor particulieren of GSM-abonnementen vergelijken voor bedrijven.