Base GSM abonnementen vergelijken

Prijs GSM-abonnementen van Base vergelijken? Ontdek hier de goedkoopste mobiele abonnementen van Base. Vergelijk hier alle abonnementen van Base.

 

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Base 612 € 15 € + -20% levenslang + Extra DataOnbeperkt bellenOnbeperkt sms8GB dataBekijk promo
Base 1516 € 20 € + -20% levenslang + Extra DataOnbeperkt bellenOnbeperkt sms25GB dataBekijk promo
Base 4023.20 € 29 € + -20% levenslang + Extra DataOnbeperkt bellenOnbeperkt sms50GB dataBekijk promo
Base 10031.20 € 39 € + -20% levenslang + Extra DataOnbeperkt bellenOnbeperkt sms120GB dataBekijk promo
 

GSM-abonnementen voor bedrijven en zelfstandigen

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataMeer info
Base Pro 118.80 €
11 € -20% levenslang + Extra data
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
6GB dataOfferte & Advies
Base Pro 2016 €
20 € -20% levenslang + Extra data
Onbeperkt bellenOnbeperkt sms30GB dataOfferte & Advies
Base Pro 2923.20 €
29 € -20% levenslang + Extra data
Onbeperkt bellenOnbeperkt sms70GB dataOfferte & Advies
Base Pro 3528 €
35 € -20% levenslang + Extra data
Onbeperkt bellenOnbeperkt sms200GB dataOfferte & Advies
Base Pro Europe45 € 22.50 € gedurende 3 maandenOnbeperkt bellenOnbeperkt sms20GB dataOfferte & Advies
Base Pro World60 € 30 € gedurende 3 maandenOnbeperkt bellenOnbeperkt sms25GB dataOfferte & Advies
Over Base

Base is onderdeel van de Telenet Groep en biedt diensten aan zoals mobiele abonnementen, herlaadkaarten, smartphones, internet + TV enz…

Mobiele data bij Base

Bij Base betaal je als particulier minimum €12/maand voor 8GB data. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €8.80/maand voor 6GB data. Als je meer data per maand wenst te verbruiken, dan dien je een ander abonnement te kiezen.

SMS en bellen bij Base

Bij Base betaal je als particulier minimum €12/maand om onbeperkt te bellen. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €8.80/maand om onbeperkt te bellen. Als je meer minuten per maand wenst te bellen, dan dien je een ander GSM-abonnement te kiezen. Hou er rekening mee dat er verschillende tarieven gelden om nationaal te bellen, in Europa of buiten Europa.

Base abonnement met GSM

Het is mogelijk om een GSM of smartphone aan te kopen mét abonnement. Het voordeel is dat geen dure aankoop dient te doen. Uiteraard betaal je de smartphone op termijn wel terug via de maandelijkse abonnementskosten. Bekijk steeds goed hoeveel een GSM met abonnement maandelijks kost. Op termijn kan dit duurder uitkomen.

Hoe Base klant worden?

Je kan een Base-abonnement rechtsreeks afsluiten via de website van Base of door hen te contacteren. Maar dan dien je goed op voorhand te weten of het abonnement wel 100% geschikt is voor jouw telefonie-behoeften, zodoende je niet te veel per maand betaalt, zeker als er meerdere sim-kaarten benodigd zijn. Zo kan je in een gezin of onderneming meerdere soorten abonnementen nodig hebben.

Base abonnement opzeggen

Als klant van Base kan je jouw GSM-abonnement kostenloos opzeggen, misschien ben je niet tevreden, heb je te maken met een overlijden of verhuis je naar het buitenland. Je dient hiervoor Base te contacteren. Dit kan via de post, e-mail, website, post of app ( indien beschikbaar). Base mag geen kosten aanrekenen voor het opzeggen van een overeenkomst van onbepaalde duur of het vroegtijdig opzeggen van een contract van bepaalde duur na de zesde maand die volgt op de inwerkingtreding van de overeenkomst, of je nu particulier of een bedrijf bent?

Vrijblijvend advies

Wij raden aan om eerst een gratis vergelijking te laten maken door een telecom-adviseur. Je krijgt vrijblijvend telecom-advies zoals welk abonnement het meest geschikt is, welke Base-acties en promoties er momenteel geldig zijn, of er extra korting op een GSM-abonnement te verkrijgen is enz… Zo kies je steeds het juiste abonnement aan de beste prijs. Bovendien zorgt een adviseur voor een eenvoudige overstap naar Base.

Wil je weten of je niet te veel betaalt voor jouw mobiele telefonie? Via onze website kan je GSM-abonnementen vergelijken voor particulieren of GSM-abonnementen vergelijken voor bedrijven.