Orange GSM abonnementen vergelijken

Prijs GSM-abonnementen van Orange vergelijken? Ontdek hier de goedkoopste mobiele abonnementen van Orange. Vergelijk hier alle abonnementen van Orange.

 

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Orange Go Light9.60 € - 12 € na 6 maanden150 min. bellenOnbeperkt sms4GB dataInfo & Acties
Orange Go Plus16 € - 26 € na 6 maanden + 6 maandenOnbeperkt bellenOnbeperkt sms20GB dataInfo & Acties
Orange Go Intense26 € - 35 € na 12 maandenOnbeperkt bellenOnbeperkt sms70GB dataInfo & Acties
Orange Go Extreme37 € - 47 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms300GB dataInfo & Acties
 

GSM-abonnementen voor bedrijven en zelfstandigen

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataMeer info
Orange Light6.90 €0.10 € / min. bellen0.10 € / sms500MB dataVergelijk
Orange Light Pro7.58 € - 9.93 € / maand na 6 maanden150 min. bellenOnbeperkt sms4GB dataVergelijk
Orange Plus Pro13.22 € - 19.01 € / maand na 6 + 6 maandenOnbeperkt bellenOnbeperkt sms20GB dataVergelijk
Orange Basic13.80 €150 min. bellenOnbeperkt sms4GB dataVergelijk
Orange Intense Pro21.49 € - 28.93 € / maand na 12 maandenOnbeperkt bellenOnbeperkt sms70GB dataVergelijk
Orange Plus22.30 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms12GB dataVergelijk
Orange Extreme Pro30.58 € - 38.84 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms300GB dataVergelijk
Orange Ultimate33.00 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms30GB dataVergelijk
Orange Intense46.90 €Onbeperkt bellenOnbeperkt smsOnbeperkte dataVergelijk
Orange Traveller61.80 €Onbeperkt bellenOnbeperkt smsOnbeperkte dataVergelijk
Over Orange

Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg.

Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten. Als convergente speler biedt Orange ook tv en internet aan via het kabelnetwerk in België.

Op de zakelijke markt biedt Orange mobiele en vaste telefonie aan, alsook breedbandinternet. Als gevestigd telecombedrijf heeft Orange een uitgebreid aanbod van connectiviteits- en mobiliteitsdiensten, inclusief aanbiedingen die gebaseerd zijn op big data en het Internet of Things (IoT). Orange is ook een groothandelsbedrijf en verleent zijn partners toegang tot zijn infrastructuur en diensten.

Orange heeft ruim 3 miljoen klanten in België en Luxemburg en investeert constant in zijn superieure mobiele netwerk. Dat performante netwerk omvat de volgende technologieën: 2G, 3G, 4G, 4G+ en 4.5G.

Orange Belgium is een dochteronderneming van de Orange Groep, één van de toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele telefonie en internettoegang, en een wereldleider voor telecomdiensten voor bedrijven.

Mobiele data bij Orange

Bij Orange betaal je als particulier minimum €9.60/maand voor 4GB data. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €6.90/maand voor 500MB data. Als je meer data per maand wenst te verbruiken, dan dien je een ander abonnement te kiezen.

SMS en bellen bij Orange

Bij Orange betaal je als particulier minimum €9.60/maand om 150 minuten te bellen. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €6.90/maand om 0.10 € / min. te bellen. Als je meer minuten per maand wenst te bellen, dan dien je een ander GSM-abonnement te kiezen. Hou er rekening mee dat er verschillende tarieven gelden om nationaal te bellen, in Europa of buiten Europa.

Orange abonnement met GSM

Het is mogelijk om een GSM of smartphone aan te kopen mét abonnement. Het voordeel is dat geen dure aankoop dient te doen. Uiteraard betaal je de smartphone op termijn wel terug via de maandelijkse abonnementskosten. Bekijk steeds goed hoeveel een GSM met abonnement maandelijks kost. Op termijn kan dit duurder uitkomen.

Hoe Orange klant worden?

Je kan een Orange-abonnement rechtsreeks afsluiten via de website van Orange of door hen te contacteren. Maar dan dien je goed op voorhand te weten of het abonnement wel 100% geschikt is voor jouw telefonie-behoeften, zodoende je niet te veel per maand betaalt, zeker als er meerdere sim-kaarten benodigd zijn. Zo kan je in een gezin of onderneming meerdere soorten abonnementen nodig hebben.

Orange abonnement opzeggen

Als klant van Orange kan je jouw GSM-abonnement kostenloos opzeggen, misschien ben je niet tevreden, heb je te maken met een overlijden of verhuis je naar het buitenland. Je dient hiervoor Orange te contacteren. Dit kan via de post, e-mail, website, post of app ( indien beschikbaar). Orange mag geen kosten aanrekenen voor het opzeggen van een overeenkomst van onbepaalde duur of het vroegtijdig opzeggen van een contract van bepaalde duur na de zesde maand die volgt op de inwerkingtreding van de overeenkomst, of je nu particulier of een bedrijf bent?

Vrijblijvend advies

Wij raden aan om eerst een gratis vergelijking te laten maken door een telecom-adviseur. Je krijgt vrijblijvend telecom-advies zoals welk abonnement het meest geschikt is, welke Orange-acties en promoties er momenteel geldig zijn, of er extra korting op een GSM-abonnement te verkrijgen is enz… Zo kies je steeds het juiste abonnement aan de beste prijs. Bovendien zorgt een adviseur voor een eenvoudige overstap naar Orange.

Wil je weten of je niet te veel betaalt voor jouw mobiele telefonie? Via onze website kan je GSM-abonnementen vergelijken voor particulieren of GSM-abonnementen vergelijken voor bedrijven.