Orange GSM abonnementen vergelijken

 

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

NaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Orange Go Light7 € 11 €150 min.Onbeperkt
2GBBestel
Orange Go Plus16 € 21 €OnbeperktOnbeperkt11GBBestel
Orange Go Intense23€ 32 €OnbeperktOnbeperkt17GBBestel
Orange Go Extreme33 € 43 €OnbeperktOnbeperkt70GBBestel
 

GSM-abonnementen voor bedrijven en zelfstandigen

NaamPrijs/mndBellenSMSDataMeer info
Orange Light Pro5.78 € 9.09 € 150 min.Onbeperkt
2GBBestel
Orange Light6.49 €0.10 € / min.0.10 € / sms500MBBestel
Orange Basic12.99 €100 min.Onbeperkt3GBBestel
Orange Plus Pro13.22 € 17.36 € OnbeperktOnbeperkt11GBBestel
Orange Intense Pro19.01 € 26.45 € OnbeperktOnbeperkt17GBBestel
Orange Plus20.99 €OnbeperktOnbeperkt10GBBestel
Orange Extreme Pro27.27 € 35.54 €OnbeperktOnbeperkt70GBBestel
Orange Ultimate30.99 €OnbeperktOnbeperkt30GBBestel
Orange Intense43.99 €OnbeperktOnbeperkt internationaal50GBBestel
Orange Traveller57.99 €OnbeperktOnbeperkt internationaal50GBBestel
Over Orange

Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg.

Het bedrijf biedt zijn residentiële klanten mobiele prepaid- en postpaiddiensten aan, alsook een heleboel andere innovatieve telecomdiensten. Als convergente speler biedt Orange ook tv en internet aan via het kabelnetwerk in België.

Op de zakelijke markt biedt Orange mobiele en vaste telefonie aan, alsook breedbandinternet. Als gevestigd telecombedrijf heeft Orange een uitgebreid aanbod van connectiviteits- en mobiliteitsdiensten, inclusief aanbiedingen die gebaseerd zijn op big data en het Internet of Things (IoT). Orange is ook een groothandelsbedrijf en verleent zijn partners toegang tot zijn infrastructuur en diensten.

Orange heeft ruim 3 miljoen klanten in België en Luxemburg en investeert constant in zijn superieure mobiele netwerk. Dat performante netwerk omvat de volgende technologieën: 2G, 3G, 4G, 4G+ en 4.5G.

Orange Belgium is een dochteronderneming van de Orange Groep, één van de toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele telefonie en internettoegang, en een wereldleider voor telecomdiensten voor bedrijven.

Mobiele data bij Orange

Bij Orange betaal je als particulier minimum €7/maand voor 2GB data. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €5.78/maand voor 2GB data. Als je meer data per maand wenst te verbruiken, dan dien je een ander abonnement te kiezen.

SMS en bellen bij Orange

Bij Orange betaal je als particulier minimum €7/maand om 150 minuten te bellen. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €5.78/maand om 150 min. te bellen. Als je meer minuten per maand wenst te bellen, dan dien je een ander GSM-abonnement te kiezen. Hou er rekening mee dat er verschillende tarieven gelden om nationaal te bellen, in Europa of buiten Europa.

Orange abonnement met GSM

Het is mogelijk om een GSM of smartphone aan te kopen mét abonnement. Het voordeel is dat geen dure aankoop dient te doen. Uiteraard betaal je de smartphone op termijn wel terug via de maandelijkse abonnementskosten. Bekijk steeds goed hoeveel een GSM met abonnement maandelijks kost. Op termijn kan dit duurder uitkomen.

Hoe Orange klant worden?

Je kan een Orange-abonnement rechtsreeks afsluiten via de website van Orange of door hen te contacteren. Maar dan dien je goed op voorhand te weten of het abonnement wel 100% geschikt is voor jouw telefonie-behoeften, zodoende je niet te veel per maand betaalt, zeker als er meerdere sim-kaarten benodigd zijn. Zo kan je in een gezin of onderneming meerdere soorten abonnementen nodig hebben.

Orange abonnement opzeggen

Als klant van Orange kan je jouw GSM-abonnement kostenloos opzeggen, misschien ben je niet tevreden, heb je te maken met een overlijden of verhuis je naar het buitenland. Je dient hiervoor Orange te contacteren. Dit kan via de post, e-mail, website, post of app ( indien beschikbaar). Orange mag geen kosten aanrekenen voor het opzeggen van een overeenkomst van onbepaalde duur of het vroegtijdig opzeggen van een contract van bepaalde duur na de zesde maand die volgt op de inwerkingtreding van de overeenkomst, of je nu particulier of een bedrijf bent?

Vrijblijvend advies

Wij raden aan om eerst een gratis vergelijking te laten maken door een telecom-adviseur. Je krijgt vrijblijvend telecom-advies zoals welk abonnement het meest geschikt is, welke Orange-acties en promoties er momenteel geldig zijn, of er extra korting op een GSM-abonnement te verkrijgen is enz… Zo kies je steeds het juiste abonnement aan de beste prijs. Bovendien zorgt een adviseur voor een eenvoudige overstap naar Orange.

Wil je weten of je niet te veel betaalt voor jouw mobiele telefonie? Via onze website kan je GSM-abonnementen vergelijken voor particulieren of GSM-abonnementen vergelijken voor bedrijven.