Proximus GSM-abonnementen vergelijken

Prijs GSM-abonnementen van Proximus vergelijken? Ontdek hier de goedkoopste mobiele abonnementen van Proximus. Vergelijk hier alle abonnementen van Proximus.

 

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Proximus Mobile Essential16.99 €150 min. bellenOnbeperkt sms5GB dataInfo & Acties
Proximus Mobile Easy16.99 € gedurende 6 maanden 19.99 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms10GB dataInfo & Acties
Proximus Mobile Smart19.99 € gedurende 6 maanden 24.99 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms35GB dataInfo & Acties
Proximus Mobile Maxi21.99 € gedurende 6 maanden 29.99 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms70GB dataInfo & Acties
Proximus Mobile Unlimited34.99 € gedurende 6 maanden 49.99 €Onbeperkt bellenOnbeperkt smsOnbeperkte dataInfo & Acties
 

GSM-abonnementen voor bedrijven en zelfstandigen

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataMeer info
Proximus Essential14 €120 min. bellenOnbeperkt sms
5GB dataOfferte & Advies
Proximus Smart16 € 23 € Gedurende 6 maanden Onbeperkt bellenOnbeperkt sms40GB dataOfferte & Advies
Proximus Comfort23 € 33 € Gedurende 6 maanden Onbeperkt bellenOnbeperkt sms85GB dataOfferte & Advies
Proximus Maxi25 € 40 € Gedurende 6 maanden Onbeperkt bellenOnbeperkt sms250GB dataOfferte & Advies
Proximus International39 € 55 € Gedurende 6 maanden Onbeperkt bellenOnbeperkt smsOnbeperkte dataOfferte & Advies
Mobiele data bij Proximus

Bij Proximus betaal je als particulier minimum €16.99/maand voor 5GB data. Als je meer data per maand wenst te verbruiken, dan dien je een ander abonnement te kiezen.

SMS en bellen bij Proximus

Bij Proximus betaal je als particulier minimum €16.99/maand om 150 minuten te bellen. Als je meer minuten per maand wenst te bellen, dan dien je een ander GSM-abonnement te kiezen. Hou er rekening mee dat er verschillende tarieven gelden om nationaal te bellen, in Europa of buiten Europa.

Proximus abonnement met GSM

Het is mogelijk om een GSM of smartphone aan te kopen mét abonnement. Het voordeel is dat geen dure aankoop dient te doen. Uiteraard betaal je de smartphone op termijn wel terug via de maandelijkse abonnementskosten. Bekijk steeds goed hoeveel een GSM met abonnement maandelijks kost. Op termijn kan dit duurder uitkomen.

Hoe Proximus klant worden?

Je kan een Proximus-abonnement rechtsreeks afsluiten via de website van Proximus of door hen te contacteren. Maar dan dien je goed op voorhand te weten of het abonnement wel 100% geschikt is voor jouw telefonie-behoeften, zodoende je niet te veel per maand betaalt, zeker als er meerdere sim-kaarten benodigd zijn. Zo kan je in een gezin of onderneming meerdere soorten abonnementen nodig hebben.

Proximus abonnement opzeggen

Als klant van Proximus kan je jouw GSM-abonnement kostenloos opzeggen, misschien ben je niet tevreden, heb je te maken met een overlijden of verhuis je naar het buitenland. Je dient hiervoor Proximus te contacteren. Dit kan via de post, e-mail, website, post of app ( indien beschikbaar). Proximus mag geen kosten aanrekenen voor het opzeggen van een overeenkomst van onbepaalde duur of het vroegtijdig opzeggen van een contract van bepaalde duur na de zesde maand die volgt op de inwerkingtreding van de overeenkomst, of je nu particulier of een bedrijf bent?

Vrijblijvend advies

Wij raden aan om eerst een gratis vergelijking te laten maken door een telecom-adviseur. Je krijgt vrijblijvend telecom-advies zoals welk abonnement het meest geschikt is, welke Proximus-acties en promoties er momenteel geldig zijn, of er extra korting op een GSM-abonnement te verkrijgen is enz… Zo kies je steeds het juiste abonnement aan de beste prijs. Bovendien zorgt een adviseur voor een eenvoudige overstap naar Proximus.

Wil je weten of je niet te veel betaalt voor jouw mobiele telefonie? Via onze website kan je GSM-abonnementen vergelijken voor particulieren of GSM-abonnementen vergelijken voor bedrijven.