Mobile Vikings GSM abonnementen vergelijken

Prijs GSM-abonnementen van Mobile Vikings vergelijken? Ontdek hier de goedkoopste mobiele abonnementen van Mobile Vikings. Vergelijk hier alle abonnementen van Mobile Vikings.

 

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Mobile Vikings - 410 €150 min. bellenOnbeperkt sms4GB dataInfo & Acties
Mobile Vikings - 1515 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms15GB dataInfo & Acties
Mobile Vikings - 3020 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms
30GB dataInfo & Acties
Mobile Vikings - 8529 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms85GB dataInfo & Acties
 

GSM-abonnementen voor bedrijven en zelfstandigen

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataMeer info
Mobile Vikings - 48.27 €150 min. bellenOnbeperkt sms4GB dataOfferte & Advies
Mobile Vikings - 1512.40 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms15GB dataOfferte & Advies
Mobile Vikings - 3016.53 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms
30GB dataOfferte & Advies
Mobile Vikings - 8523.97 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms85GB dataOfferte & Advies
Over Mobile Vikings

Mobile Vikings is de mobiele provider met het scherpste aanbod en is onderdeel van Proximus. Bij Mobile Vikings bel en sms je gratis naar andere Vikings, surf je supersnel via het 4G-netwerk, en verdien je makkelijk gratis belwaarde.

Mobiele data bij Mobile Vikings

Bij Mobile Vikings betaal je als particulier minimum €10/maand voor 4GB data. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €8.27/maand voor 4GB data. Als je meer data per maand wenst te verbruiken, dan dien je een ander abonnement te kiezen.

SMS en bellen bij Mobile Vikings

Bij Mobile Vikings betaal je als particulier minimum €10/maand om 150 min. te bellen. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €8.27/maand om 150 min. te bellen. Als je meer minuten per maand wenst te bellen, dan dien je een ander GSM-abonnement te kiezen. Hou er rekening mee dat er verschillende tarieven gelden om nationaal te bellen, in Europa of buiten Europa.

Mobile Vikings abonnement met GSM

Het is mogelijk om een GSM of smartphone aan te kopen mét abonnement. Het voordeel is dat geen dure aankoop dient te doen. Uiteraard betaal je de smartphone op termijn wel terug via de maandelijkse abonnementskosten. Bekijk steeds goed hoeveel een GSM met abonnement maandelijks kost. Op termijn kan dit duurder uitkomen.

Hoe Mobile Vikings klant worden?

Je kan een Mobile Vikings-abonnement rechtsreeks afsluiten via de website van Mobile Vikings of door hen te contacteren. Maar dan dien je goed op voorhand te weten of het abonnement wel 100% geschikt is voor jouw telefonie-behoeften, zodoende je niet te veel per maand betaalt, zeker als er meerdere sim-kaarten benodigd zijn. Zo kan je in een gezin of onderneming meerdere soorten abonnementen nodig hebben.

Mobile Vikings abonnement opzeggen

Als klant van Mobile Vikings kan je jouw GSM-abonnement kostenloos opzeggen, misschien ben je niet tevreden, heb je te maken met een overlijden of verhuis je naar het buitenland. Je dient hiervoor Mobile Vikings te contacteren. Dit kan via de post, e-mail, website, post of app ( indien beschikbaar). Mobile Vikings mag geen kosten aanrekenen voor het opzeggen van een overeenkomst van onbepaalde duur of het vroegtijdig opzeggen van een contract van bepaalde duur na de zesde maand die volgt op de inwerkingtreding van de overeenkomst, of je nu particulier of een bedrijf bent?

Vrijblijvend advies

Wij raden aan om eerst een gratis vergelijking te laten maken door een telecom-adviseur. Je krijgt vrijblijvend telecom-advies zoals welk abonnement het meest geschikt is, welke Mobile Vikings-acties en promoties er momenteel geldig zijn, of er extra korting op een GSM-abonnement te verkrijgen is enz… Zo kies je steeds het juiste abonnement aan de beste prijs. Bovendien zorgt een adviseur voor een eenvoudige overstap naar Mobile Vikings.

Wil je weten of je niet te veel betaalt voor jouw mobiele telefonie? Via onze website kan je GSM-abonnementen vergelijken voor particulieren of GSM-abonnementen vergelijken voor bedrijven.