Scarlet GSM abonnementen vergelijken

Prijs GSM-abonnementen van Scarlet vergelijken? Ontdek hier de goedkoopste mobiele abonnementen van Scarlet. Vergelijk hier alle abonnementen van Scarlet.

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Scarlet Red8 €300 min. bellenOnbeperkt sms1GB dataInfo & Acties
Scarlet Berry10 €300 min. bellenOnbeperkt sms5GB dataInfo & Acties
Scarlet Cherry13 €600 min. bellenOnbeperkt sms10GB dataInfo & Acties
Scarlet Hot18 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms20GB dataInfo & Acties
Over Scarlet

Scarlet N.V. is een telecommunicatiebedrijf dat vaste telefonie, digitale televisie, vaste internetverbindingen en mobiele telecommunicatie aanbiedt voor bedrijven en particuliere consumenten. Scarlet N.V. behoort sinds februari 2008 tot de Proximus Groep. Scarlet was ook actief in Nederland en Luxemburg.

Mobiele data bij Scarlet

Bij Scarlet betaal je als particulier minimum €8/maand voor 1GB data. Als je meer data per maand wenst te verbruiken, dan dien je een ander abonnement te kiezen.

SMS en bellen bij Scarlet

Bij Scarlet betaal je als particulier minimum €8/maand om 300 minuten te bellen. Als je meer minuten per maand wenst te bellen, dan dien je een ander GSM-abonnement te kiezen. Hou er rekening mee dat er verschillende tarieven gelden om nationaal te bellen, in Europa of buiten Europa.

Scarlet abonnement met GSM

Het is mogelijk om een GSM of smartphone aan te kopen mét abonnement. Het voordeel is dat geen dure aankoop dient te doen. Uiteraard betaal je de smartphone op termijn wel terug via de maandelijkse abonnementskosten. Bekijk steeds goed hoeveel een GSM met abonnement maandelijks kost. Op termijn kan dit duurder uitkomen.

Hoe Scarlet klant worden?

Je kan een Scarlet-abonnement rechtsreeks afsluiten via de website van Scarlet of door hen te contacteren. Maar dan dien je goed op voorhand te weten of het abonnement wel 100% geschikt is voor jouw telefonie-behoeften, zodoende je niet te veel per maand betaalt, zeker als er meerdere sim-kaarten benodigd zijn. Zo kan je in een gezin of onderneming meerdere soorten abonnementen nodig hebben.

Scarlet abonnement opzeggen

Als klant van Scarlet kan je jouw GSM-abonnement kostenloos opzeggen, misschien ben je niet tevreden, heb je te maken met een overlijden of verhuis je naar het buitenland. Je dient hiervoor Scarlet te contacteren. Dit kan via de post, e-mail, website, post of app ( indien beschikbaar). Scarlet mag geen kosten aanrekenen voor het opzeggen van een overeenkomst van onbepaalde duur of het vroegtijdig opzeggen van een contract van bepaalde duur na de zesde maand die volgt op de inwerkingtreding van de overeenkomst, of je nu particulier of een bedrijf bent?

Vrijblijvend advies

Wij raden aan om eerst een gratis vergelijking te laten maken door een telecom-adviseur. Je krijgt vrijblijvend telecom-advies zoals welk abonnement het meest geschikt is, welke Scarlet-acties en promoties er momenteel geldig zijn, of er extra korting op een GSM-abonnement te verkrijgen is enz… Zo kies je steeds het juiste abonnement aan de beste prijs. Bovendien zorgt een adviseur voor een eenvoudige overstap naar Scarlet.

Wil je weten of je niet te veel betaalt voor jouw mobiele telefonie? Via onze website kan je GSM-abonnementen vergelijken voor particulieren of GSM-abonnementen vergelijken voor bedrijven.