Yoin GSM abonnementen vergelijken

Prijs GSM-abonnementen van Yoin vergelijken? Ontdek hier de goedkoopste mobiele abonnementen van Yoin. Vergelijk hier alle abonnementen van Yoin.

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Yoin - 12GB5 € 10 € - Eerste 3 maanden200 min. bellen200 sms12GB dataInfo & Acties
Yoin - 20GB6 € 12 € - Eerste 3 maanden200 min. bellen200 sms20GB dataInfo & Acties
Yoin - 4GB7 €200 min. bellen200 sms4GB dataInfo & Acties
Yoin - 6GB9 €200 min. bellen200 sms6GB dataInfo & Acties
Yoin - 40GB9 € 18 € - Eerste 3 maanden200 min. bellen200 sms40GB dataInfo & Acties
Over Yoin

Yoin, het voormalige Youfone is in 2008 opgericht in Nederland. Van oorsprong zijn ze altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten die ze voor een scherpe prijs aanbieden. Begin 2021 zijn ze toegetreden tot de Belgische markt. In samenwerking met het Proximus netwerk zorgen ze ervoor dat u Snel, Stabiel en Slim verbonden bent.

Ze vinden het belangrijk dat hun klanten zicht thuis voelen bij Yoin. Daarom hebben ze een hoop leuke extraatjes in de MyYoin klantomgeving. Bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma waarmee klanten met online shoppen Youcoins sparen. De gespaarde Youcoins kunnen worden gebruikt voor korting op de maandfactuur of extra data.

Mobiele data bij Yoin

Bij Yoin betaal je als particulier minimum €5/maand voor 12GB data. Als je meer data per maand wenst te verbruiken, dan dien je een ander abonnement te kiezen.

SMS en bellen bij Yoin

Bij Yoin betaal je als particulier minimum €5/maand om 200 minuten te bellen. Als je meer minuten per maand wenst te bellen, dan dien je een ander GSM-abonnement te kiezen. Hou er rekening mee dat er verschillende tarieven gelden om nationaal te bellen, in Europa of buiten Europa.

Yoin abonnement met GSM

Het is mogelijk om een GSM of smartphone aan te kopen mét abonnement. Het voordeel is dat geen dure aankoop dient te doen. Uiteraard betaal je de smartphone op termijn wel terug via de maandelijkse abonnementskosten. Bekijk steeds goed hoeveel een GSM met abonnement maandelijks kost. Op termijn kan dit duurder uitkomen.

Hoe Yoin klant worden?

Klanten kunnen online hun abonnement kiezen en bestellen. Je kan het volledig zelf samenstellen en kiezen voor nummerbehoud of een nieuw nummer.

Yoin abonnement opzeggen

Als klant van Yoin kan je jouw GSM-abonnement kostenloos opzeggen, misschien ben je niet tevreden, heb je te maken met een overlijden of verhuis je naar het buitenland. Je dient hiervoor Yoin te contacteren. Dit kan via de post, e-mail, website, post of app ( indien beschikbaar). Yoin mag geen kosten aanrekenen voor het opzeggen van een overeenkomst van onbepaalde duur of het vroegtijdig opzeggen van een contract van bepaalde duur na de zesde maand die volgt op de inwerkingtreding van de overeenkomst, of je nu particulier of een bedrijf bent.

Vrijblijvend advies

Wij raden aan om eerst een gratis vergelijking te laten maken door een telecom-adviseur. Je krijgt vrijblijvend telecom-advies zoals welk abonnement het meest geschikt is, welke Yoin-acties en promoties er momenteel geldig zijn, of er extra korting op een GSM-abonnement te verkrijgen is enz… Zo kies je steeds het juiste abonnement aan de beste prijs. Bovendien zorgt een adviseur voor een eenvoudige overstap naar Yoin.

Wil je weten of je niet te veel betaalt voor jouw mobiele telefonie? Via onze website kan je GSM-abonnementen vergelijken voor particulieren of GSM-abonnementen vergelijken voor bedrijven.