Hey! Telecom GSM abonnementen vergelijken

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

NaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Hey! Telecom - 1GB5 € - Jonger dan 26 jaar60 min.500
1GBBestel
Hey! Telecom - 1GB7 € - 26 jaar of ouder60 min.500
1GBBestel
Hey! Telecom - 10GB10 € - Jonger dan 26 jaarOnbeperktOnbeperkt10GBBestel
Hey! Telecom - 10GB15 € - 26 jaar of ouderOnbeperktOnbeperkt10GBBestel
Hey! Telecom - 40GB20€ - Jonger dan 26 jaarOnbeperktOnbeperkt40GBBestel
Hey! Telecom - 40GB25€ - 26 jaar of ouderOnbeperktOnbeperkt40GBBestel
Over Hey! Telecom

Hey! Telecom is onderdeel van het Orange-netwerk en richt zich voornamelijk op particulieren zoals jongeren, studenten en tieners.

Mobiele data bij Hey! Telecom

Bij Hey! Telecom betaal je als particulier minimum €5 €, jonger dan 26 jaar/maand voor 1GB data. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €7/maand voor 1GB data. Als je meer data per maand wenst te verbruiken, dan dien je een ander abonnement te kiezen.

SMS en bellen bij Hey! Telecom

Bij Hey! Telecom betaal je als particulier minimum €5 €, jonger dan 26 jaar/maand om 60 minuten te bellen. Als zakelijke verbruiker betaal je minimum €7/maand om 60 minuten te bellen. Als je meer minuten per maand wenst te bellen, dan dien je een ander GSM-abonnement te kiezen. Hou er rekening mee dat er verschillende tarieven gelden om nationaal te bellen, in Europa of buiten Europa.

Hey! Telecom abonnement met GSM

Het is mogelijk om een GSM of smartphone aan te kopen mét abonnement. Het voordeel is dat geen dure aankoop dient te doen. Uiteraard betaal je de smartphone op termijn wel terug via de maandelijkse abonnementskosten. Bekijk steeds goed hoeveel een GSM met abonnement maandelijks kost. Op termijn kan dit duurder uitkomen.

Hoe Hey! Telecom klant worden?

Je kan een Hey! Telecom-abonnement rechtsreeks afsluiten via de website van Hey! Telecom of door hen te contacteren. Maar dan dien je goed op voorhand te weten of het abonnement wel 100% geschikt is voor jouw telefonie-behoeften, zodoende je niet te veel per maand betaalt, zeker als er meerdere sim-kaarten benodigd zijn. Zo kan je in een gezin of onderneming meerdere soorten abonnementen nodig hebben.

Hey! Telecom abonnement opzeggen

Als klant van Hey! Telecom kan je jouw GSM-abonnement kostenloos opzeggen, misschien ben je niet tevreden, heb je te maken met een overlijden of verhuis je naar het buitenland. Je dient hiervoor Hey! Telecom te contacteren. Dit kan via de post, e-mail, website, post of app ( indien beschikbaar). Hey! Telecom mag geen kosten aanrekenen voor het opzeggen van een overeenkomst van onbepaalde duur of het vroegtijdig opzeggen van een contract van bepaalde duur na de zesde maand die volgt op de inwerkingtreding van de overeenkomst, of je nu particulier of een bedrijf bent?

Vrijblijvend advies

Wij raden aan om eerst een gratis vergelijking te laten maken door een telecom-adviseur. Je krijgt vrijblijvend telecom-advies zoals welk abonnement het meest geschikt is, welke Hey! Telecom-acties en promoties er momenteel geldig zijn, of er extra korting op een GSM-abonnement te verkrijgen is enz… Zo kies je steeds het juiste abonnement aan de beste prijs. Bovendien zorgt een adviseur voor een eenvoudige overstap naar Hey! Telecom.

Wil je weten of je niet te veel betaalt voor jouw mobiele telefonie? Via onze website kan je GSM-abonnementen vergelijken voor particulieren of GSM-abonnementen vergelijken voor bedrijven.