Onbeperkte mobiele data voor particulieren

Op zoek naar een GSM-provider die onbeperkte mobiele data aanbiedt? Onderstaande lijst geeft alle GSM-abonnementen weer met onbeperkt mobiel internet voor GSM en smartphones.

GSM-abonnementen voor particulieren vergelijken

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataBestel / Advies
Proximus Mobile Unlimited34.99 € gedurende 6 maanden 49.99 €Onbeperkt bellenOnbeperkt smsOnbeperkte dataInfo & Acties

Onbeperkt surfen zonder datalimiet

Wie kies voor een abonnement met onbeperkte mobiele data hoeft zich niks aan te trekken van het verbruik van data. Wie als particulier onderweg is kan naar hartenlust surfen en ongelimiteerd websites bezoeken.

Onbeperkt gamen zonder datalimiet

Ook jongeren en kinderen komen aan hun trekken. Speel je graag online games onderweg? Dan kan het dataverbruik snel oplopen. Abonneren op een postpaid-abonnement met mobiele data is dan de beste optie. Je speelt onbeperkt en supersnel spelletjes zoals FIFA, Mahjong, Sudoku, UNO, Fortnite, Roblox…

Onbeperkt muziek luisteren

Dankzij onbeperkte data luister je ongelimiteerd naar jouw favoriete radiozender. Online radio luisteren op jouw GSM kan zowel thuis als onderweg. Maar ook onbeperkt muziek streamen van een muziekstreamingdienst zoals Spotify, Deezer, Apple Music… is geen probleem. Je kan muziek downloaden zonder beperking, luisteren naar online podcasts, playlists maken enz…

Onbeperkt app’s downloaden

Download jouw favoriete app’s zonder beperking. Hoe groot de app ook is, jouw mobiel abonnement met mobiele data kan het gerust aan. Je hoeft je niks meer aan te trekken van het verbruik mobiele data op jouw smartphone. Ook de communicatie tussen de app en het mobiel netwerk moet snel gaan.

Het beste GSM-abonnement met onbeperkte data

Om het beste abonnement met onbeperkte mobiele data te kopen, dien je een aantal criteria in het oog te houden. Ten eerste weegt de maandelijkse kost die je betaalt om ongelimiteerd online te kunnen surfen het meest door. In België zijn er niet zo heel veel GSM-operatoren die postpaid abonnementen aanbieden voor particulieren met onbeperkte data, dus de keuze naar prijszetting is niet zo heel moeilijk te achterhalen. Je kan in bovenstaande tabel de prijzen voor mobiele data vergelijken.

Ten tweede speelt de kwaliteit van het mobiel netwerk een grote rol. Realtime streaming om spelletjes te spelen, video’s te bekijken, app’s downloaden en gebruiken… het vraagt een zeer goede verbinding tussen jouw smartphone en het mobiel netwerk. Welk operator beschikt reeds over een 4G of 5G-netwerk? Hoeveel mbps per seconden kan je downloaden? Wat is de dekking van het netwerk in België? Allemaal vragen die meer duidelijkheid bieden over wie de beste mobiele data aanbiedt.

Ok, je hebt onbeperkt mobiele data, maar hoeveel belminuten en hoeveel Sms’jes kan je maandelijks sturen? Vergelijk ook het aantal inbegrepen belminuten en sms’en.

Ten slotte dien je goed na te gaan hoe lang de korting op mobiele data wordt aangeboden. Als nieuwe klant geniet je soms de eerste maand of eerste 3 maanden van een verlaagd maandelijks tarief, maar wat is de maandelijkse kost na de promotie?