Goedkoopste GSM abonnement voor bedrijven per provider

Welke Gsm-operatoren bieden het goedkoopste zakelijk GSM-abonnement voor bedrijven aan in België. In onderstaande lijst kan je de goedkoopste GSM-abonnementen vergelijken per provider. Wie goedkoop zakelijk wenst te bellen / sms’en en surfen met zijn smartphone vindt hier zeker en vast een geschikt SIM-only abonnement.

Goedkoopste GSM-abonnement per provider voor bedrijven en zelfstandigen


Alles vergelijken - Goedkoopste GSM abonnement - Onbeperkte mobiele data
Onbeperkt SMS’en - Onbeperkt bellen - GSM abonnementen onder €10

LogoNaamPrijs/mndBellenSMSDataMeer info
Base Pro 118.25 €
11 €
Onbeperkt bellenOnbeperkt sms
6GB dataOfferte & Advies
Mobile Vikings - 48.27 €150 min. bellenOnbeperkt sms
4GB dataOfferte & Advies
Orange Connected Mobile Small8 €Onbeperkt bellenOnbeperkt bellen2GB dataOfferte & Advies
Proximus Essential14 €120 min. bellenOnbeperkt sms5GB dataOfferte & Advies
Telenet King Business11.91 €Onbeperkt bellenOnbeperkt sms3GB dataOfferte & Advies

Goedkoopste GSM abonnement voor bedrijven

Ben je werknemer, personeelslid, zelfstandige, zaakvoerder… Heb je een beperkt budget, bel je slechts sporadisch en verbruik je niet veel data, dan is het goedkoopste mobiel abonnement de beste keuze voor jou. Welke provider biedt het goedkoopste abonnement voor zakelijk gebruik aan?

Goedkope mobiele data voor bedrijven

Surf je veel, installeer je veel app’s, kijk je veel video’s en moet je veel videobellen? Dan is goedkope mobiele data een must. Dan neem je het best een abonnement met onbeperkte data in België en de EU-landen. Welke provider biedt goedkope mobiele data- abonnementen aan voor particulieren aan?

Goedkoop onbeperkt bellen

Bel je vooral veel naar verschillende netwerken en telefoonnummers, dan neem je het best een goedkoop abonnement met “onbeperkt bellen”. Je belt zo veel je wilt naar eender welk netwerk in België en Europa, zowel naar vaste lijnen als mobiel lijnen. Welke provider biedt het goedkoopste abonnement voor onbeperkt bellen particulieren aan?

Goedkoop sms’en op het werk

Stuur je graag veel tekstberichten of sms’jes? Dan neem je het best een mobiel abonnement met “onbeperkt sms’en”. Je dien wel een normaal verbruik te hanteren bij de operatoren. Welke provider biedt het goedkoopste abonnement voor onbeperkt sms’en voor particulieren aan?